top of page

Julebord 2023!

Oppdatert: 16. okt. 2023For bestilling kontakt: Marthine@parkenhotel.noVi gleder oss til å ta imot både privatpersoner og bedrifter til julesesongen i Ålesund!

I år kan du kose deg på et av våre store julebord i Bankettsalen, arrangere eget julebord i Polarbjørn eller få med deg en av de fantastiske showpakkene.


I november har Signe Stunden sitt nye soloshow på Arbeideren og vi gleder oss stort til å se hva denne dama finner på. Hun har selvtillit på størrelse med Jupiter, og ingen utfordring er for stor eller for liten for denne dama. Signe Stunden gir seg uansett ikke på flate møkka. Som Guds gave til menn(eskeheten), bevæpna med stram sideskill og en liten knert i veska, har Signe i fri flyt valset seg gjennom livets bygater, og rett inn i hjertene til det sunnmørske publikum. Nå det på høy tid å ta den helt ut, gripe dagen, leve livet og Signe Stunden!

Showpakkene inkluderer:

- Varm julebuffet i Brasserie Normandie

- Stort kake- og dessertbord, samt kaffe

- Billetter til show på Arbeideren


Blir det ikke jul før du har sett Klypa? Fortvil ikke! I år spiller han på 4 datoer i desember, i Ålesund sin storstue Arbeideren.

"Kjellen og co. har hatt ei meeeget ufrivilleg pause i turnèlivet, og slår no tilbake for fullt! I 20 år har denne herlege gjengen berika liva til folk i heile noregs land, og no er dei klar for å feire 20-års jubileum. Showet har fått Tittelen: «Klypa presenterer: 20-år og like forbanna». Har det nokon gong vore eit tidspunkt for å fortelle alt èin kan verte forbanna på? Neppe! Ord kan ikkje beskrive dette showet, det må sjølvsagt opplevast - Vi gledar oss!"


Showpakkene inkluderer:

- Varm julebuffet i Brasserie Normandie

- Stort kake- og dessertbord, samt kaffe

- Billetter til show på Arbeideren


Scandic Parken er stolte av å ha kapret to fantastiske komikere til årets julebord i Bankettsalen. Her blir det latter, fantastisk mat og god stemning hele kvelden.


Johan Golden, kjent fra blant annet "Nytt på nytt" og "Misjonen", står på scenen 2.desember. Vi gleder oss til å få med oss showet han holder i Ålesund sitt største lokale! Dette blir et unikt arrangement som er verdt å få med seg.

Helgen etter inntar Øyvind Loven scenen og vi kan ikke annet enn å ha høye forventninger til denne kvelden. Mannen som har gitt så mange radiolyttere en god latter kommer nå til Ålesund kun for å underholde i Bankettsalen!


Parkens store julebord inkluderer underholdning og middag. Tradisjonen tro serverer vi vår anerkjente julematbuffet; stor varm julebuffet, flere buffeter med kaldmat, sunnmørsk kake- og dessertbord, og kaffe.


Av erfaring vet vi at billettene forsvinner fort, så her gjelder det å være tidlig ute!

Få med deg venner, kolleger eller familie og bli med på en helaften hos oss!


For mer informasjon, og bestilling, kontakt Marthine@parkenhotel.noComments


bottom of page