top of page

Julebord 2023!

Oppdatert: 4. sep.For bestilling kontakt: Marthine@parkenhotel.noVi gleder oss til å ta imot både privatpersoner og bedrifter til julesesongen i Ålesund!

I år kan du kose deg på et av våre store julebord i Bankettsalen, arrangere eget julebord i Polarbjørn eller få med deg en av de fantastiske showpakkene.


Scandic Parken er stolte av å ha kapret to fantastiske komikere til årets julebord i Bankettsalen. Her blir det latter, fantastisk mat og god stemning hele kvelden.


Johan Golden, kjent fra blant annet "Nytt på nytt" og "Misjonen", står på scenen 2.desember. Vi gleder oss til å få med oss showet han holder i Ålesund sitt største lokale! Dette blir et unikt arrangement som er verdt å få med seg.

Helgen etter inntar Øyvind Loven scenen og vi kan ikke annet enn å ha høye forventninger til denne kvelden. Mannen som har gitt så mange radiolyttere en god latter kommer nå til Ålesund kun for å underholde i Bankettsalen!


Parkens store julebord inkluderer underholdning og middag. Tradisjonen tro serverer vi vår anerkjente julematbuffet; stor varm julebuffet, flere buffeter med kaldmat, sunnmørsk kake- og dessertbord, og kaffe.


Av erfaring vet vi at billettene forsvinner fort, så her gjelder det å være tidlig ute!

Få med deg venner, kolleger eller familie og bli med på en helaften hos oss!


For mer informasjon, og bestilling, kontakt Marthine@parkenhotel.nobottom of page