top of page
scandic_parken_aalesund_tonemolnes_2019_344.jpg

JULEMENY

fra 10.11

Er dere over 8 personer ber vi dere velge en felles meny.

Julemeny i Polarbjørn fra 10. november

Forretter

HJEMMELAGET GRAVØRRET

Serveres med dillstuede poteter og sennepssaus

Allergen: 7, 8, 20

192,-

​

RAKØRRET FRA VALDRES

Serveres på tradisjonelt vis med løk, rømme, lefse flatbrød og mandelpotet

Allergen: 1, 7, 8

195,-

 

HJORT GRAVET MED GIN OG ROSMARIN Tyttebærcoulis, syltede sopp og rødløk, pepperrotkrem med Snøfrisk

Allergen: 8, 22

189,-

 

Hovedretter

GRATINERT KLIPPFISK FRA JANGAARD Serveres med brandade, paprika coulis, ovnsbakte grønnsaker, samt sjy av tindpølse og bacon

Allergen: 7, 8, 19

445,-

 

DAGENS FANGST

Fersk fisk, potetkrem, ristet østerssopp, friske grønnsaker, ingefær-soya sjy Allergen: 7, 8, 9

 

415,-

 

LUTEFISK

Fra Brødrene Berg i Lofoten.

Serveres med sprøstekt bacon, ertestuing, sirup, flatbrød, sennepssaus og mandelpotet

Påfyll inkludert

Allergen: 1,2,3. 7, 8, 20,22

565,-

​

JULETALLERKEN

Pinnekjøtt, svineribbe, vossakorv, dampemør, surkål, kålrotstappe og mandelpotet

Allergen: 8, 22

565,-

 

INDREFILET AV OKSE

Sauterte grønnsaker, blomkålkrem, røkt potet og bernaisesaus

Allergen: 8, 22, 24

425,-

 

HJORTEFILET

Serveres med soppstuing, rosenkål, tyttebærkokt pære, hasselback potet og rødvinssaus

Allergen: 8, 22

445,-

​

Desserter

RISKREM

Serveres med jordbærcoulis av Valldalbær, hjemmelaget julecookie og brente mandler

Allergen: 1, 8, 11

192,-

 

MULTEMOUSSE

Serveres på pepperkakebunn med Lakka-marinerte multer og gløggsorbet Allergen: 1, 8, 22. 24

 

198,-

​

SJOKOLADEFONDANT

Med smak av kaffe, servert med baileys kremis og friske bær

Allergen: 1, 8, 2, 24, spor av nøtter

 

195,-

​

ALLERGEN: 1 Hvete, 2 Rug, 3 Bygg, 4 Havre, 5 Skalldyr, 6 Bløtdyr, 7 Fisk, 8 Melk, 9 Soyabønner, 10 Peanøtter, 11 Mandler, 12 Hasselnøtter, 13 Macadamianøtter, 14 Kasjunøtter, 15 Pistasjnøtter, 16 Pekannøtter, 17 Paranøtter, 18 Valnøtter,19 Selleri, 20 Sennep, 21 Sesamfrø, 22 Svoveldioksid, 23 Lupin, 24 Egg

​

​

bottom of page