
JULEMENY
fra 10.11
Er dere over 8 personer ber vi dere velge en felles meny.
Julemeny i Polarbjørn fra 10. november
Forretter
HJEMMELAGET GRAVØRRET
Serveres med dillstuede poteter og sennepssaus
Allergen: 7, 8, 20
192,-
​
RAKØRRET FRA VALDRES
Serveres på tradisjonelt vis med løk, rømme, lefse flatbrød og mandelpotet
Allergen: 1, 7, 8
195,-
HJORT GRAVET MED GIN OG ROSMARIN Tyttebærcoulis, syltede sopp og rødløk, pepperrotkrem med Snøfrisk
Allergen: 8, 22
189,-
Hovedretter
GRATINERT KLIPPFISK FRA JANGAARD Serveres med brandade, paprika coulis, ovnsbakte grønnsaker, samt sjy av tindpølse og bacon
Allergen: 7, 8, 19
445,-
DAGENS FANGST
Fersk fisk, potetkrem, ristet østerssopp, friske grønnsaker, ingefær-soya sjy Allergen: 7, 8, 9
415,-
LUTEFISK
Fra Brødrene Berg i Lofoten.
Serveres med sprøstekt bacon, ertestuing, sirup, flatbrød, sennepssaus og mandelpotet
Påfyll inkludert
Allergen: 1,2,3. 7, 8, 20,22
565,-
​
JULETALLERKEN
Pinnekjøtt, svineribbe, vossakorv, dampemør, surkål, kålrotstappe og mandelpotet
Allergen: 8, 22
565,-
INDREFILET AV OKSE
Sauterte grønnsaker, blomkålkrem, røkt potet og bernaisesaus
Allergen: 8, 22, 24
425,-
HJORTEFILET
Serveres med soppstuing, rosenkål, tyttebærkokt pære, hasselback potet og rødvinssaus
Allergen: 8, 22
445,-
​
Desserter
RISKREM
Serveres med jordbærcoulis av Valldalbær, hjemmelaget julecookie og brente mandler
Allergen: 1, 8, 11
192,-
MULTEMOUSSE
Serveres på pepperkakebunn med Lakka-marinerte multer og gløggsorbet Allergen: 1, 8, 22. 24
198,-
​
SJOKOLADEFONDANT
Med smak av kaffe, servert med baileys kremis og friske bær
Allergen: 1, 8, 2, 24, spor av nøtter
195,-
​
ALLERGEN: 1 Hvete, 2 Rug, 3 Bygg, 4 Havre, 5 Skalldyr, 6 Bløtdyr, 7 Fisk, 8 Melk, 9 Soyabønner, 10 Peanøtter, 11 Mandler, 12 Hasselnøtter, 13 Macadamianøtter, 14 Kasjunøtter, 15 Pistasjnøtter, 16 Pekannøtter, 17 Paranøtter, 18 Valnøtter,19 Selleri, 20 Sennep, 21 Sesamfrø, 22 Svoveldioksid, 23 Lupin, 24 Egg
​
​