Om oss
I toppetasjen på Scandic Parken finner du panoramarestauranten Polarbjørn. Inspirert av lokale råvarer utvikler våre kokker menyen i takt med årstidene.
Når du ankommer restauranten vil det første som slår deg være den spektakulære utsikten. Ingen andre steder i Ålesund kan du spise middag mens du ser Jugendbyen, samt havet, fjellene og øyene rundt på en slik måte.
Tripadvisor Traveller`s Choice Awards Winner 2024
Blant topp 10% av verdens restauranter
MENY
Forretter
Hjemmelaget gravørret
Serveres med dillstuede poteter og sennepssaus
Allergen: 7, 8, 20, 24
212,-
Rakørret fra Valdres
Serveres på tradisjonelt vis med løk, rømme, lefse, flatbrød og mandelpotet
Allergen: 1, 7, 8
220,-
Hjort gravet med
gin & rosmarin
Tyttebærcoulis, syltet sopp og rødløk, pepperrotkrem med Snøfrisk
Allergen: 8, 22
215,-
Hovedretter
Gratinert klippfisk fra Jangaard
Serveres med brandade, paprika coulis, ovnsbakte grønnsaker, samt sjy av tindpølse og bacon
Allergen: 7, 8
475,-
Dagens fangst
Fersk fisk, potetkrem, ristet østerssopp, friske grønnsaker og ingefær-soya sjy
Allergen: 7, 8, 9
445,-
Lutefisk fra Br.Berg i Lofoten
Serveres med sprøstekt bacon, ertestuing, sirup, flatbrød, sennepssaus og mandelpotet
Allergen: 1, 7, 8, 20, 22
595,-
Juletallerken
Pinnekjøtt, svineribbe, vossakorv, dampemør, kålrotstappe, surkål og mandelpotet
Allergen: 8, 22
595,-
Indrefilet av okse
Sauterte grønnsaker, grillet asparges, potetkrem og rødvinsaus
Allergen:8, 22, 19
480,-
Hjortefilet
Soppstuing, rosenkål, tyttebærkokt pære, hasselbackpotet og cognacsaus
Allergen: 8, 9, 19, 22
485,-
Vegetar
Friske grønnsaker, stekt sopp og rosenkål, tyttebærkokt pære, hasselbackpotet og ingefær-soya sjy
Allergen: 8, 9
320,-
Desserter
Riskrem
Serveres med jordbærcoulis av Valldalbær, hjemmelaget julecookie og brente mandler
Allergen: 1, 8, 11, 15
198,-
Crema Catalana
Med hint av appelsin og kanel, Disaronno iskrem
Allergen: 8, 24
212,-
Sjokoladefondant
Serveres med Bailey`s kremis og friske bær
Allergen: 1, 2, 8, 24, spor av nøtter
215,-
Allergener
1 Hvete, 2 Rug, 3 bygg,
4 havre,
5 skalldyr, 6 bløtdyr,
7 fisk,
8 melk, 9 soyabønner,
10 peanøtter,
11 mandler, 12 hasselnøtter,
13 macadamianøtter,
14 cashewnøtter, 15 pistasjnøtter, 16 pekannøtter,
17 paranøtter, 18 valnøtter,
19 selleri, 20 sennep,
21 sesamfrø 22 svovel, 23 lupin, 24 egg,
25 Gluten, 26 sulfitt
27 Pinjekjerner
Chambre Separee
Ønsker man en spesiell opplevelse kan vi anbefale å booke vårt chambre séparée, mot et pristillegg.
Rommet ble tidligere brukt som presidential suite, men i dag bruker vi den som møterom og middagslokale.
Her ankommer du til et nydelig dekket bord og sitter skjermet fra gjestene i restauranten. Nyt den vakre utsikten av Ålesund, hav, fjell og øyer. Om ønskelig kan det bestilles aperitiff, som dere kan nyte ute på altanen før dere setter dere tilbords.
Ofte stilte spørsmål
Du kan alltid kontakte oss på polarbjorn@parkenhotel.no dersom det er noe du lurer på.
Booking
Vi gleder oss til å ta deg imot!
t: 40 55 32 91 (kl 17.30-23.00)
t: 70 13 23 00 (utenom åpningstider)