Om oss
I toppetasjen på Scandic Parken finner du panoramarestauranten Polarbjørn. Inspirert av naturen rundt oss, og lokale råvarer, utvikler våre kokker menyen i takt med årstidene.
Når du ankommer restauranten vil det første som slår deg være den spektakulære utsikten. Ingen andre steder i Ålesund kan du spise middag mens du ser Jugendbyen, samt havet, fjellene og øyene rundt på en slik måte.

MENY
Forretter
Kremet hummersuppe 195,-
Grillet sjøkrepshale, vårløk
Allergen: 5, 8, 9
Røkt ørret fra drågen smokehouse i bud 192,-
Dill og erte-emulsjon, pepperkremost, ørretrogn, surdeigsbrød
Allergen: 1, 2, 8
Lettrøkt andebryst 195,-
Servert i filokurv, syltet rødløk, crispy salat, hoisin-saus
Allergen: 1, 8, 9, 21,22, 24
Hovedretter
Gratinert klippfisk fra Jangaard 445,-
Brandade, paprika coulis, ovnsbakte grønnsaker, sjy av Tindpølse og bacon
Allergen: 7, 8, 19
Dampet klippfisk fra Jangaard 398,-
Kålrotkrem, honningbakte grønnsaker, smørkokt purreløk, sprøstekt bacon, kokte poteter
Allergen: 7, 8 ,9
Dagens fangst 415,-
Fersk fisk, potetkrem, ristet østerssopp, friske grønnsaker, ingefær-soya sjy
Allergen: 7, 8 ,9
Braisert lammeskank 425,-
Rotgrønnsaker, potetkrem,rødvin demi-glace
Allergen: 8,22
Hjort ytrefilet 445,-
Pastinakkpurè, rosenkål bonne femme, sprøstekt løk, potetfondant, worcester-sjy
Allergen: 1, 7, 8
Biff av selleri (vegetar) 305,-
friske grønnsaker, røkt potet, aioli
Allergen: 24,19
Desserter
Sjokoladefondant 195,-
Med smak av kaffe, servert med baileys kremis og friske bær
Allergen: 1, 8, 22, 24, spor av nøtter
CRÉME BRÛLÉE 195,-
Sorbet og bringebær
Allergen: 8, 24
Pistasj kremis 189,-
På bunn av sjokolade fudge, bringebærgel
Allergen: 1, 8, 15, 24

Chambre Separee
Ønsker man en spesiell opplevelse kan vi anbefale å booke vårt chambre séparée, mot et pristillegg.
Rommet ble tidligere brukt som presidential suite, men i dag bruker vi den som møterom og middagslokale.
Her ankommer du til et nydelig dekket bord og sitter skjermet fra gjestene i restauranten. Nyt den vakre utsikten av Ålesund, hav, fjell og øyer. Om ønskelig kan det bestilles aperitiff, som dere kan nyte ute på altanen før dere setter dere tilbords.
Ofte stilte spørsmål
Du kan alltid kontakte oss på polarbjorn@parkenhotel.no dersom det er noe du lurer på.

Booking
Vi gleder oss til å ta deg imot!
t: 40 55 32 91 (kl 17.30-23.00)
t: 70 13 23 00 (utenom åpningstider)
