top of page
Polarbjørn panorama restaurant ålesund


Velkommen til Polarbjørn!
 
Åpent man-lør kl 18.00 – 23.00
Kjøkkenet stenger kl 22.30
Er dere over 8 personer ber vi dere v
elge én felles meny.

Velbekomme!

Polarbjørn_logo_hvit_på_sort.PNG
  • TripAdvisor
  • Facebook
  • Instagram

Om oss

I toppetasjen på Scandic Parken finner du panoramarestauranten Polarbjørn. Inspirert av lokale råvarer utvikler våre kokker menyen i takt med årstidene.

 

Når du ankommer restauranten vil det første som slår deg være den spektakulære utsikten. Ingen andre steder i Ålesund kan du spise middag mens du ser Jugendbyen, samt havet, fjellene og øyene rundt på en slik måte.

Tripadvisor Traveller`s Choice Awards Winner 2024

Blant topp 10% av verdens restauranter

TC_green_winner-gif_L_2024 (1).gif
scandic-parken-restaurant-tableview.jpg

MENY

Forretter

Hjemmelaget gravørret

Serveres med dillstuede poteter og sennepssaus

Allergen: 7, 8, 20, 24

212,-

Rakørret fra Valdres

Serveres på tradisjonelt vis med løk, rømme, lefse, flatbrød og mandelpotet

Allergen: 1, 7, 8

220,-

Hjort gravet med

gin & rosmarin

Tyttebærcoulis, syltet sopp og rødløk, pepperrotkrem med Snøfrisk

Allergen: 8, 22

215,-

Hovedretter

Gratinert klippfisk fra Jangaard

Serveres med brandade, paprika coulis, ovnsbakte grønnsaker, samt sjy av tindpølse og bacon

Allergen: 7, 8

475,-

Dagens fangst

Fersk fisk, potetkrem, ristet østerssopp, friske grønnsaker og ingefær-soya sjy

Allergen: 7, 8, 9

445,-

Lutefisk fra Br.Berg i Lofoten

Serveres med sprøstekt bacon, ertestuing, sirup, flatbrød, sennepssaus og mandelpotet

Allergen: 1, 7, 8, 20, 22

595,-

Juletallerken

Pinnekjøtt, svineribbe, vossakorv, dampemør, kålrotstappe, surkål og mandelpotet

Allergen: 8, 22

595,-

 

Indrefilet av okse

Sauterte grønnsaker, grillet asparges, potetkrem og rødvinsaus

Allergen:8, 22, 19

480,-

 

Hjortefilet

Soppstuing, rosenkål, tyttebærkokt pære, hasselbackpotet og cognacsaus

Allergen: 8, 9, 19, 22

485,-

 

Vegetar

Friske grønnsaker, stekt sopp og rosenkål, tyttebærkokt pære, hasselbackpotet og ingefær-soya sjy

Allergen: 8, 9

320,-

Desserter

Riskrem

Serveres med jordbærcoulis av Valldalbær, hjemmelaget julecookie og brente mandler

Allergen: 1, 8, 11, 15

198,-

Crema Catalana

Med hint av appelsin og kanel, Disaronno iskrem

Allergen: 8, 24

212,-

Sjokoladefondant

Serveres med Bailey`s kremis og friske bær

Allergen: 1, 2, 8, 24, spor av nøtter

215,-

 

Allergener

1 Hvete, 2 Rug,  3 bygg,

4 havre,

5 skalldyr, 6 bløtdyr,

7 fisk,

8 melk, 9 soyabønner,

10 peanøtter,

11 mandler, 12 hasselnøtter,

13 macadamianøtter,

14 cashewnøtter, 15 pistasjnøtter, 16 pekannøtter,

17 paranøtter, 18 valnøtter,

19 selleri, 20 sennep,

21 sesamfrø 22 svovel, 23 lupin, 24 egg,

25 Gluten, 26 sulfitt

27 Pinjekjerner

IMG_1156_edited.jpg

Chambre Separee

Ønsker man en spesiell opplevelse kan vi anbefale å booke vårt chambre séparée, mot et pristillegg.

Rommet ble tidligere brukt som presidential suite, men i dag bruker vi den som møterom og middagslokale.

 

Her ankommer du til et nydelig dekket bord og sitter skjermet fra gjestene i restauranten. Nyt den vakre utsikten av Ålesund, hav, fjell og øyer. Om ønskelig kan det bestilles aperitiff, som dere kan nyte ute på altanen før dere setter dere tilbords.

Ofte stilte spørsmål

Du kan alltid kontakte oss på polarbjorn@parkenhotel.no dersom det er noe du lurer på.

ørret 9.png

Booking

Vi gleder oss til å ta deg imot! 

t:   40 55 32 91 (kl 17.30-23.00)
t:   70 13 23 00 (utenom åpningstider)

bottom of page