top of page
_DSC5258.jpg

RESTAURANT & BAR

Våre dyktige og erfarne kokker har stor lidenskap for mat og jobber kontinuerlig for å gjøre våre frokost, lunsj og middagsmenyer enda bedre. Som et produkt av stort pågangsmot og kreativitet har vår frokost blitt kåret til Fylkets beste frokost i Møre og Romsdal i mange år på rad - senest i 2022!

 La oss ta oss av ditt selskap!
Vi har lang erfaring med store og små arrangement, selskap og middager

scandic-parken-restaurant-fireplace.jpg

Polarbjørn

Vår A la carte restaurant i hotellets toppetasje er en skjult perle. Her blir du møtt av en slående utsikt over Ålesund, havet og fjellene rundt.  Menyen er inspirert av naturen på Sunnmøre og de lokale råvarene.

Du kan booke bord her.

Eller lese mer om restauranten her.

Brasserie Normandie

Brasserie Normandie finner du i 2. etasje her på Scandic Parken hotel. Her serverer vi daglig lunsj og middag til våre konferansegjester og andre grupper med forhåndsbestilte menyer. 

Til lunsj byr vi på en bugnende lunsjbuffet med varme og kalde retter, samt dessert og kaffe, eller til mindre grupper; en velsmakende 2 retters delux lunsjmeny. 

image00002.jpeg
image00002.jpeg

Galleri Flora

I Galleri Flora kan du hver morgen nyte en velsmakende og energirik frokost komponert i samarbeid med Olympiatoppen og videreutviklet av oss selv. Som et resultat av et stadig sterkere fokus på dette, har frokosten vår blitt kåret av "Twinings Best Breakfast" til Fylkets beste frokost i flere år - senest i 2022!

Cafè

Velkommen til Cafè Galleri Flora!

Du finner oss i lobbyen på Scandic Parken.

Mandag til lørdag tilbyr vi velsmakende smørbrød, salater og andre lunsjretter. 


Mandag – lørdag kl 10.30 – 13.30

image00002.jpeg
Gjest som får servert drikke i lobbybar av bartender

Lobbybar

I vår lobbybar serverer vi kalde og varme forfriskninger,  mandag - lørdag fra kl 18.00 – 23.00.

Det er et populært område for å slappe av eller være sosial med kollegaer og venner.

Barområdet kan også benyttes som mingleområde i forbindelse med møter, samt til aperitiff før selskap. 

Vår lobbybar har gjennomgått en totalrenovering i 2022.

Selskap

Her på Scandic Parken hotel har vi selskapslokaler for enhver anledning. Vi har lang erfaring med alt fra små private til store internasjonale selskap og middager, og har en erfaren stab som vil lede selskapet ditt trygt gjennom kvelden. 

Vi har flere ulike og fleksible lokaler, som kan imot alt fra 2 til 850 gjester, og vårt kjøkken byr på hva hjertet begjærer, alt fra tapas og 3-retters middager til bugnende buffeter med havets delikatesser.

Bord dekket til selskap

SELSKAPSLOKALER UTENFOR HOTELLET

Skulle du ønske å holde middagen din en annen plass, tilbyr vi også dette! Under finner du forslag på flotte lokaler for et annerledes selskap, med catering og servering fra Scandic Parken hotel.

Atlanterhavsparken
Et av Nord-Europas største saltvannsakvarium, som tilbyr spennende og eksotiske selskapslokaler med en helt spesiell stemning, hvor man sitter iblant fiskekummene. Ta kontakt for tilbud på transport, mat og servering.
Maks 500 personer i bankettoppsett. For stående buffet/mingling, ta kontakt. 
www.atlanterhavsparken.no

oppdekte bord v brygga-1.jpg
teaterfabrikken(1).jpg

Teaterfabrikken
En meget populær plass for et hyggelig lag. Dette er en gammel nedlagt tranfabrikk fra rundt 1900-tallet og innehar fantastiske lokaler til en minnerik aften. Bruker også Serveringsteateret. Som en gjest sa; "dette kommer jeg aldri til å glemme!". Parken Hotel leverer maten.
Maks 500 personer. 
www.teaterfabrikken.no

Sunnmøre Museum
Vakkert museum- og friluftsområde 5 min fra sentrum. Få følelsen av å reise tilbake i tid blant hus, stabbur og båter fra middelalderen. Bli med vikingskipet på seiltur med lett servering, ha grilling ute eller middag i et av deres selskapslokaler Båthallen, Museumskaféen eller Ytterlandsstova. Scandic Parken hotel står for mat og servering.
Maks 120 personer innendørs.
www.borgundgavlen.no

bottom of page