MENY
Er dere flere enn 8 personer ber vi dere velge en felles meny
FORETTER
Rakørret
Rødløk, rømme, lefse, flatbrød & mandelpotet
Allergen: 1, 2, 7, 8
230,-
Gravet hjort
Tyttebær, rømme, potetchips. pepperrot, syltet rødløk & kantarell
Allergen: 8, 22
225,-
Hummersuppe
Kremost med agurk, vårløk & hummer
Allergen: 5, 8, 19, 22
245,-
HOVEDRETTER
Gratinert klippfisk
Brandade, paprikacoulis, ovnsbakte rotgrønnsaker, chorizo & bacon
Allergen: 7, 8
525-
Lutefisk
Sprøstekt bacon, ertestuing, sirup, flatbrød, sennepssaus & mandelpotet
Allergen: 1, 2, 7, 8, 19, 20, 22
695,-
Pannestekt Breiflabb
Potetkrem med brunet smør, sprøstekt parmaskinke, timiansjy & syltet eple
Allergen: 7, 8, 22
495,-
Grillet hjort
Potet- og sellerikrem, rødvinssaus, syltet kantarell, chutney, jordskokk crunch, stekt rosenkål & bacon.
Allergen: 8, 19, 22
525,-
Grillet okse
Jack Daniels-saus, gulrotkrem, hasselbackpotet & ovnsbakte beter
Allergen: 1, 8, 22
495,-
Juletallerken
Pinnekjøtt, svineribbe, vossakorv, dampet mør, kålrotstappe, surkål & mandelpotet
Allergen: 8, 22
595,-
Vegetar
Bakte beter, romanesco, hasselback potet & potet-sellerikrem
Allergen: 8, 19
360,-
DESSERTER
Crème Brülée
Iskrem med smak av eple og kanel, plommekompott & nøttecrunch
Allergen: 8, 14, 15, 24
225,-
Riskrem
Jordbærcoulis & brente mandler
Allergen: 8, 11
210,-
Panna cotta
Med smak av gløgg & krydder. Serveres med multesorbet, mandeltopping & pepperkakecrunch
Allergen: 1, 8, 11
220,-
DERSOM DERE ER FLERE ENN 8 BER VI DERE
VELGE EN FELLES MENY
ALLERGENER:
1 HVETE 2 RUG 3 BYGG 4 HAVRE 5 SKALLDYR 6 BLØTDYR 7 FISK
8 MELK
9 SOYABØNNER 10 PEANØTTER 11 MANDLER 12 HASSELNØTTER
13 MACADAMIANØTTER 14 CASHEWNØTTER 15 PISTASJNØTTER
16 PEKANNØTTER 17 PARANØTTER 18 VALNØTTER
19 SELLERI 20 SENNEP 21 SESAMFRØ 22 SVOVEL 23 LUPIN
24 EGG 25 GLUTEN 26 SULFITT 27 PINJEKJERNER





















