MENY
Forretter
KREMET HUMMERSUPPE 195,-
Grillet sjøkrepshale, vårløk
Allergen: 5, 8, 9
RØKT ØRRET FRA DRÅGEN SMOKEHOUSE I BUD 192,-
Dill og erte-emulsjon, pepperkremost, ørretrogn, surdeigsbrød
Allergen: 1, 2, 8
LETTRØKT ANDEBRYST 195,-
Servert i filokurv, syltet rødløk, crispy salat, hoisin-saus
Allergen: 1, 8, 9, 21,22, 24
Hovedretter
GRATINERT KLIPPFISK FRA JANGAARD 445,-
Brandade, paprika coulis, ovnsbakte grønnsaker, sjy av Tindpølse og bacon
Allergen: 7, 8, 19
DAMPET KLIPPFISK FRA JANGAARD 398,-
Kålrotkrem, honningbakte grønnsaker, smørkokt purreløk, sprøstekt bacon, kokte poteter
Allergen: 7, 8 ,9
DAGENS FANGST 415,-
Fersk fisk, potetkrem, ristet østerssopp, friske grønnsaker, ingefær-soya sjy
Allergen: 7, 8 ,9
BRAISERT LAMMESKANK 425,-
Rotgrønnsaker, potetkrem,rødvin demi-glace
Allergen: 8,22
HJORT YTREFILET 445,-
Pastinakkpurè, rosenkål bonne femme, sprøstekt løk, potetfondant, worcester-sjy
Allergen: 1, 7, 8
BIFF AV SELLERI 305,-
friske grønnsaker, røkt potet, aioli
Allergen: 24,19
Desserter
SJOKOLADEFONDANT 195,-
Med smak av kaffe, servert med baileys kremis og friske bær
Allergen: 1, 8, 22, 24, spor av nøtter
CRÉME BRÛLÉE 195,-
Sorbet og bringebær
Allergen: 8, 24
PISTASJ KREMIS 189,-
På bunn av sjokolade fudge, bringebærgel
Allergen: 1, 8, 15, 24
ALLERGEN:
1 Hvete, 2 Rug, 3 Bygg, 4 Havre, 5 Skalldyr, 6 Bløtdyr, 7 Fisk, 8 Melk, 9 Soyabønner, 10 Peanøtter, 11 Mandler, 12 Hasselnøtter, 13 Macadamianøtter, 14 Kasjunøtter, 15 Pistasjnøtter, 16 Pekannøtter, 17 Paranøtter, 18 Valnøtter,19 Selleri, 20 Sennep, 21 Sesamfrø, 22 Svoveldioksid, 23 Lupin, 24 Egg













