top of page

MENY

Forretter

 

KREMET HUMMERSUPPE 195,-

Grillet sjøkrepshale, vårløk

Allergen: 5, 8, 9

 

RØKT ØRRET FRA DRÅGEN SMOKEHOUSE I BUD 192,-

Dill og erte-emulsjon, pepperkremost, ørretrogn, surdeigsbrød

Allergen: 1, 2, 8

 

LETTRØKT ANDEBRYST 195,-

Servert i filokurv, syltet rødløk, crispy salat, hoisin-saus

Allergen: 1, 8, 9, 21,22, 24

 

Hovedretter

GRATINERT KLIPPFISK FRA JANGAARD 445,-

Brandade, paprika coulis, ovnsbakte grønnsaker, sjy av Tindpølse og bacon

Allergen: 7, 8, 19

 

DAMPET KLIPPFISK FRA JANGAARD 398,-

Kålrotkrem, honningbakte grønnsaker, smørkokt purreløk, sprøstekt bacon, kokte poteter

Allergen: 7, 8 ,9

 

DAGENS FANGST 415,-

Fersk fisk, potetkrem, ristet østerssopp, friske grønnsaker, ingefær-soya sjy

Allergen: 7, 8 ,9

 

BRAISERT LAMMESKANK 425,-

Rotgrønnsaker, potetkrem,rødvin demi-glace

Allergen: 8,22

 

HJORT YTREFILET 445,-

Pastinakkpurè, rosenkål bonne femme, sprøstekt løk, potetfondant, worcester-sjy

Allergen: 1, 7, 8

 

BIFF AV SELLERI 305,-

friske grønnsaker, røkt potet, aioli

Allergen: 24,19

Desserter

SJOKOLADEFONDANT 195,-

Med smak av kaffe, servert med baileys kremis og friske bær

Allergen: 1, 8, 22, 24, spor av nøtter

 

CRÉME BRÛLÉE 195,-

Sorbet og bringebær

Allergen: 8, 24

 

PISTASJ KREMIS 189,-

På bunn av sjokolade fudge, bringebærgel

Allergen: 1, 8, 15, 24

ALLERGEN:

 1 Hvete, 2 Rug, 3 Bygg, 4 Havre, 5 Skalldyr,  6 Bløtdyr, 7 Fisk, 8 Melk, 9 Soyabønner, 10 Peanøtter, 11 Mandler,      12 Hasselnøtter, 13 Macadamianøtter,  14 Kasjunøtter, 15 Pistasjnøtter,  16 Pekannøtter,  17 Paranøtter,  18 Valnøtter,19 Selleri, 20 Sennep, 21 Sesamfrø,   22  Svoveldioksid,  23 Lupin,  24 Egg      

bottom of page