top of page

MENY

For grupper over 8 ber vi dere velge èn felles meny.
 

RØKT ØRRET FRA BUD

Serveres med basilikummajones, asparges- og granateple salat

Allergen: 7, 8, 20, 22, 24, 21, 25, 27

210,-

 

KREMET HUMMERSUPPE

Med hummer og vårløkchiffonade

Allergen:5, 8, 19, 22

205,-

 

CARPACCIO AV OKSE

Med syltet kantarell, pinjekjerner og parmesanchips

Allergen: 8, 22, 27

210,-

***

HJEMMELAGET BACALAO

Serveres med hjemmelaget urtebrød og aioli

Allergen; 7, 20, 24, 25, 26

440,-

DAGENS FISK

Serveres med sopprisotto, bakt tomatsalat og estragonolje
Allergen: 7, 8, 19, 22
435,-

 

OKSEFILET

Med lun potet- og aspargessalat, friske grønnsaker og cognacsaus
Allergen: 8, 9, 19, 22
450,-

GRATINERT KLIPPFISK FRA JANGAARD

 Serveres med brandade, paprika coulis, ovnsbakte grønnsaker, samt sjy av tindpølse og bacon

Allergen: 7, 8, 19

455,-

HJORTEFILET

Med Annapotet, shitakekrem, friske grønnsaker og rødvinssaus

Allergen: 8, 19, 22

455,-

RISOTTO (V)

Sopprisotto med friske grønnsaker, bakt tomatsalat og estragonolje

Allergen: 8, 22

325,-

***

 

SJOKOLADEFONDANT

Vaniljeis og bringebærcoulis
Allergen: 1, 8, 24
205,-

 

SITRONTERTE

Serveres med hylleblomstis, marengstopper og bringebærgel
Allergen: 8, 24, 25
205,-

HONNING- OG WHISKEYISKREM

Med valnøttcrumble og marinerte skogsbær

Allergen: 8, 18, 24, 22

205,-

ALLERGEN: 1 Hvete, 2 Rug, 3 Bygg, 4 Havre, 5 Skalldyr, 6 Bløtdyr, 7 Fisk, 8 Melk, 9 Soyabønner, 10 Peanøtter, 11 Mandler, 12 Hasselnøtter, 13 Macadamianøtter, 14 Kasjunøtter, 15 Pistasjnøtter, 16 Pekannøtter, 17 Paranøtter, 18 Valnøtter,19 Selleri, 20 Sennep, 21 Sesamfrø, 22 Svoveldioksid, 23 Lupin, 24 Egg, 25 gluten, 26 Sulfitt, 27 Pinjekjerner

bottom of page