top of page

MENY

For grupper over 8 ber vi dere velge èn felles meny.
 

KREMET HUMMERSUPPE

Hummer, vårløk chiffonade

Allergen: 5, 8, 19, 22

205,-

 

 

STEKTE KAMSKJELL

Ertekrem, bakt rødløk, ingefær-soyasmør

Allergen: 6, 8, 9
210,-

RØKT HONNINGGLASERT ANDEBRYST

Fennikelsalat, syltet pære, appelsinvinaigrette

Allergen: 22
205,-

***

DAGENS FISK

Serveres med friske grønnsaker, bakt kirsebærtomat, spisskål og safransaus

Allergen: 7, 8, 22
435,-

 

OKSEFILET

Sauterte grønnsaker, blomkålkrem, hasselbackpotet, peppersaus
Allergen: 8, 22
450,-

GRATINERT KLIPPFISK FRA JANGAARD

 Serveres med brandade, paprika coulis, ovnsbakte grønnsaker, samt sjy av tindpølse og bacon

Allergen: 7, 8, 19

455,-

FERSK  TORSK 

Serveres på klassisk vis med lever & rogn, gulrot, mandelpotet & Sandefjordsmør.

Allergen: 7 ,8

465,-

Inkludert påfyll om ønskelig

HJORT  YTREFILET

Søtpotetkrem, grillet squash, rørt tyttebær, bakt småpotet, fløtesaus.

Allergen: 8, 22

455,-

VEGETAR

Grillet selleri og squash, blomkålkrem, bakte tomater.

Allergen: 19

325,-

***

SJOKOLADEFONDANT

Vaniljeis og bringebærcoulis
Allergen: 1, 8, 24
198,-

 

CRÈME BRÛLÈE

Serveres med sorbet
Allergen: 8, 24
205,-

TINDVED OSTEKAKE

Oreobunn, eplecrunch og friske bær

Allergen: 1, 9, 8, 24

205,-

ALLERGEN: 1 Hvete, 2 Rug, 3 Bygg, 4 Havre, 5 Skalldyr, 6 Bløtdyr, 7 Fisk, 8 Melk, 9 Soyabønner, 10 Peanøtter, 11 Mandler, 12 Hasselnøtter, 13 Macadamianøtter, 14 Kasjunøtter, 15 Pistasjnøtter, 16 Pekannøtter, 17 Paranøtter, 18 Valnøtter,19 Selleri, 20 Sennep, 21 Sesamfrø, 22 Svoveldioksid, 23 Lupin, 24 Egg

bottom of page