MENY
For grupper over 8 ber vi dere velge èn felles meny.
RØKT ØRRET FRA BUD
Serveres med basilikummajones, asparges- og granateple salat
Allergen: 7, 8, 20, 22, 24, 21, 25, 27
210,-
KREMET HUMMERSUPPE
Med hummer og vårløkchiffonade
Allergen:5, 8, 19, 22
205,-
CARPACCIO AV OKSE
Med syltet kantarell, pinjekjerner og parmesanchips
Allergen: 8, 22, 27
210,-
***
HJEMMELAGET BACALAO
Serveres med hjemmelaget urtebrød og aioli
Allergen; 7, 20, 24, 25, 26
440,-
DAGENS FISK
Serveres med sopprisotto, bakt tomatsalat og estragonolje
Allergen: 7, 8, 19, 22
435,-
OKSEFILET
Med lun potet- og aspargessalat, friske grønnsaker og cognacsaus
Allergen: 8, 9, 19, 22
450,-
GRATINERT KLIPPFISK FRA JANGAARD
Serveres med brandade, paprika coulis, ovnsbakte grønnsaker, samt sjy av tindpølse og bacon
Allergen: 7, 8, 19
455,-
HJORTEFILET
Med Annapotet, shitakekrem, friske grønnsaker og rødvinssaus
Allergen: 8, 19, 22
455,-
RISOTTO (V)
Sopprisotto med friske grønnsaker, bakt tomatsalat og estragonolje
Allergen: 8, 22
325,-
***
SJOKOLADEFONDANT
Vaniljeis og bringebærcoulis
Allergen: 1, 8, 24
205,-
SITRONTERTE
Serveres med hylleblomstis, marengstopper og bringebærgel
Allergen: 8, 24, 25
205,-
HONNING- OG WHISKEYISKREM
Med valnøttcrumble og marinerte skogsbær
Allergen: 8, 18, 24, 22
205,-
ALLERGEN: 1 Hvete, 2 Rug, 3 Bygg, 4 Havre, 5 Skalldyr, 6 Bløtdyr, 7 Fisk, 8 Melk, 9 Soyabønner, 10 Peanøtter, 11 Mandler, 12 Hasselnøtter, 13 Macadamianøtter, 14 Kasjunøtter, 15 Pistasjnøtter, 16 Pekannøtter, 17 Paranøtter, 18 Valnøtter,19 Selleri, 20 Sennep, 21 Sesamfrø, 22 Svoveldioksid, 23 Lupin, 24 Egg, 25 gluten, 26 Sulfitt, 27 Pinjekjerner