MENY
For grupper over 8 ber vi dere velge èn felles meny.
KREMET HUMMERSUPPE
Hummer, vårløk chiffonade
Allergen: 5, 8, 19, 22
205,-
STEKTE KAMSKJELL
Ertekrem, bakt rødløk, ingefær-soyasmør
Allergen: 6, 8, 9
210,-
RØKT HONNINGGLASERT ANDEBRYST
Fennikelsalat, syltet pære, appelsinvinaigrette
Allergen: 22
205,-
***
DAGENS FISK
Serveres med friske grønnsaker, bakt kirsebærtomat, spisskål og safransaus
Allergen: 7, 8, 22
435,-
OKSEFILET
Sauterte grønnsaker, blomkålkrem, hasselbackpotet, peppersaus
Allergen: 8, 22
450,-
GRATINERT KLIPPFISK FRA JANGAARD
Serveres med brandade, paprika coulis, ovnsbakte grønnsaker, samt sjy av tindpølse og bacon
Allergen: 7, 8, 19
455,-
HJORT YTREFILET
Søtpotetkrem, grillet squash, rørt tyttebær, bakt småpotet, fløtesaus.
Allergen: 8, 22
455,-
VEGETAR
Grillet selleri og squash, blomkålkrem, bakte tomater.
Allergen: 19
325,-
***
SJOKOLADEFONDANT
Vaniljeis og bringebærcoulis
Allergen: 1, 8, 24
198,-
CRÈME BRÛLÈE
Serveres med sorbet
Allergen: 8, 24
205,-
TINDVED OSTEKAKE
Oreobunn, eplecrunch og friske bær
Allergen: 1, 9, 8, 24
205,-
ALLERGEN: 1 Hvete, 2 Rug, 3 Bygg, 4 Havre, 5 Skalldyr, 6 Bløtdyr, 7 Fisk, 8 Melk, 9 Soyabønner, 10 Peanøtter, 11 Mandler, 12 Hasselnøtter, 13 Macadamianøtter, 14 Kasjunøtter, 15 Pistasjnøtter, 16 Pekannøtter, 17 Paranøtter, 18 Valnøtter,19 Selleri, 20 Sennep, 21 Sesamfrø, 22 Svoveldioksid, 23 Lupin, 24 Egg